Over


Over Roel

 

Roel heeft het talent om de neusjes van de zalm te ontdekken in zijn zoektocht naar juweeltjes op design gebied. Eigenlijk werkt Roel geen dag, want hij heeft het geluk dat hij in zijn gedrevenheid van zijn hobby, zijn werk heeft kunnen maken. Er mag gezegd worden dat hij in zijn passie, altijd een oog heeft voor het vinden van nét dat stuk, wat hem uniek maakt in zijn aanbod.

Klantgericht

 

Jaren heeft Roel als verpleegkundige met veel plezier gewerkt binnen de verstandelijk gehandicapten zorg. Privé was zijn passie sleutelen aan klassieke auto's en uiteraard het rijden in deze bolides. Dat maakte dat hij regelmatig op de sloop te vinden was. In 2010 verhuist Roel met zijn gezin naar een huis uit 1897, een opknapper. Dit huis moest natuurlijk ook voorzien worden van een nieuw interieur. Én daar ligt de oorsprong van het zoeken naar nét die items wat ons interieur uniek maakt.


24/7

 

Roel is eigenlijk altijd bezig met het zoeken en vinden van meubels, verlichting en accessoires. Deze onophoudelijke zoektocht mag een verslaving genoemd worden. Ook als we op vakantie zijn, wordt de lokale handelaar door Roel gevonden en opgezocht.

Roel houdt van de Nederlandse designers en fabrikanten zoals Raak, van Teeffelen, Artifort (Pièrre Paulin, Geoffrey Harcourt, Ko Liang Ie), de Ster Gelderland. Deens design: Hans Wegner, Poul Cadovius, Frits Hansen. En natuurlijk zullen Art Deco, minimalistisch- en industrieel design ook niet in dit rijtje mogen ontbreken.

Klantgericht

 

Roel biedt service en garantie. De door jouw gekochte spullen zijn nagekeken, indien nodig opgeknapt en in orde. Bij ontevredenheid zal er altijd een passende oplossing worden gezocht. Dat maakt dat Roel regelmatig dezelfde klanten weer mag verwelkomen. Het zijn per slot van rekening artikelen die al een heel leven achter de rug hebben en een nieuw leven bij jou tegemoet gaan.